«Αντιμετωπίζοντας το Αύριο με Θάρρος»

Αγαπητοί μας σπουδαστές,

σας παρουσιάζουμε άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα δράση για την Ημέρα της Γυναίκας αλλά και κάθε μέρα μέσα από τη χριστιανική ματιά και εμπειρία με τίτλο «Αντιμετωπίζοντας το Αύριο με Θάρρος».  Μια από τις ομιλήτριες είναι και η αγαπημένη μας Δρ. Μαρία Πλατσίδου η οποία δίνει και την εξής συμβουλή:  Φροντίζω το παρόν για να έχω μέλλον!

Σας παραθέτουμε το κείμενο της Agape ( Η Agape (Αγάπη), διοργανώτρια αυτής της εκδήλωσης, είναι ένας Οργανισμός μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, που έχει σαν κύριο έργο την κάλυψη των πνευματικών, συναισθηματικών και ανθρωπιστικών αναγκών της κοινωνίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς.)

Η 8η Μαρτίου είναι μια μέρα αφιερωμένη στη γυναίκα.Θέλοντας, ως Agape, να τιμήσουμε τη γυναίκα και να γιορτάσουμε μαζί της, διοργανώσαμε αυτή την εκδήλωση, που σκοπό έχει την ενθάρρυνση, τη χαρά και την ελπίδα.

Στόχος μας είναι να οπλιστούμε με θάρρος και κουράγιο για να αντιμετωπίσουμε το αύριο. Να δούμε ότι υπάρχουν και άλλες γυναίκες, οι οποίες δίνουν το δικό τους δύσκολο αγώνα καθημερινά, αλλά προχωρούν μπροστά.Πέντε διαφορετικές ομιλήτριες θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους, καθώς και τρόπους αντιμετώπισης της αβεβαιότητας που μας περιβάλλει. 

ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021 στις 19.00 διάρκειας 90 λεπτών.

Κάντε την εγγραφή σας στον σύνδεσμο που ακολουθεί για να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ την εκδήλωση: https://www.bigmarker.com/agapehellas/6e586578383c856e2fe0929f